Translate

tirsdag 17. mars 2015

Camilla - den røde lanternes vokter, gir klare ord for pengene !

Blogger Camilla sa...


Det krever sin mann/kvinne å ligge bakerst, og vi skrev om dette på Vagabond Husky sin Facebook-side for 2 år siden.
Sjekkpunktet pakkes ned rundt deg, og man blir spurt før kjører har kommet inn om når han har tenkt å kjøre videre. Det ble gitt tydelige tilbakemeldinger om dette dengang, og det ble gitt av Dag Broch på evalueringsmøtet i år. Både på vegne av han selv, Jan Øystein og mannen med grønnlands-/ malamuter som alle opplevde noe av det samme.
Det er viktig at Finnmarksløpet får tilbakemeldinger om hvordan dette oppleves, og at løpet fortsetter å være for flere enn de som ligger lengst fremme.
Finnmarksløpet ble erklært 'closed' under årets bankett, selv om det fortsatt var flere kjørere ute i løypa. Da noen av oss ba konfransier og pressesjef om å gjøre bankettgjestene oppmerksom på at det var en kjører på vei i mål, fikk vi beskjed om at: vi var allerede over tida i programmet, så det kunne vi ikke gjøre. Og: da måtte det jo gjøres for alle som kom i mål under banketten. Etter noe diskusjon lot jeg det ligge, gikk ut og tok imot alle som kom inn under banketten sammen med et lite knippe kjørere og handlere. Dette betyr så mye! Og det sier for meg noe om hva Finnmarksløpet er i ferd med å miste.
17. mars 2015 kl. 12.55

Ingen kommentarer: