Translate

lørdag 23. april 2016

IFJORD TRAIL lørdag 30. april kl 16.00.

Invitasjon til trekkhundløpet:Krister ønsker å få vite hvor mange spor som trenges til 

fellesstarten, hvis du har tenkt å delta send SMS 

Påmelding: send sms eller ring til Krister mob. 41 92 77 64

Påmeldte:

Johnny Beier 
Helene Gran / Jon Sigmundstad
Dag / Inkeri
Tom Hardy
Krister Høøk
En klasse, valgfritt antall hunder, 2 x 64 km. Fellesstart i Masjok lørdag 30. april kl 16.00. Starten er på jordet bak fjøsen til Krister i Masjok. Sjekkpunkt ved Eastorjavri.  Ny fellesstart fra Eastorjavri med retur på samme spor tilbake til Masjok kl. 06.00 søndags mårran. 

Obligatorisk utstyr: Alt man trenger for å ta vare på seg selv og hundene må være med i sleden. All deltakelse skjer på eget ansvar.

Starten i Masjok skjer ved at en parkerer bilene på venstre side av veien frem mot gården. Der finnes det bjørketrær å bitte sleden i. Hundene seles og settes ut i oppkjørte spor. Like før start kjører spannene til startområdet. Der finnes 14 parallelle spor. Starten går ved signal. Det må kjøres ut med "glidelåsmetode". Det er god plass til forbikjøring lenger ut i løypa.Merking av traseen:
De første 23,4 km er merket på vanlig måte med stikker og røde å blå skilt. Der efter følger vi kommunalt merkede skuterløyper, OBS ingen røde og blå skilt fra nå.
Strekningen Luottemuorr - Stuorra Ilis er 24,3 km , der svinger vi rett NORD og inn på løypa som går til Stuorrajohka ved Rv 98. Følger denne i 9,9 km til Gurrojavri, der tar vi av mot NORDVEST og inn på løypa som går til Eastorjavri dit er det 8,3 km.


GPS-Logg av løypa for nedlasting
https://drive.google.com/file/d/0B4GZJZaCtxd6S09PTmJROW9PTzA/view?usp=sharing

Kartbeskrivelse slik BLV har forstått det per telefon av Krister Høøk.


for værvarsel : søk stuorra ilis http://www.yr.no/sted/Norge/Finnmark/Tana/Stuorra_Ilis/langtidsvarsel.htmlPåmelding: send sms eller ring til Krister mob. 41 92 77 64

Påmeldte:

Johnny Beier 
Helene Gran / Jon Sigmundstad
Dag / Inkeri
Tom Hardy
Krister Høøk

Nyheten er publisert i Magasinet Trekkhundsport http://www.trekkhundsport.no/2016/04/23/ifjord-trail-med-start-bak-fjoset-til-krister-i-masjok/


Arrangør: Davvin THK. Premiering: Lønn i himmelen og klapp på skuldra. Diplom fra Bergebyløpets Venner.Ingen kommentarer: