Translate

mandag 16. november 2015

Roger Dahl og Putte leder Bergebyløpet N70 2016.

Det er to herremenn med massiv erfaring innen langdistanse hundesport som tar ledelsen i Bergebyløpet N70 2016. Selveste "Mr Finnmarksløpet" Roger Dahl fra Alta har takket ja til å være løpsleder i Bergebyløpet 650, mens Stein Johnny "Putte" Andreassen skal lede Bergebyløpet 350.
Roger har vært en del av hundesporten siden tidenes morgen, og trenger ingen videre presentasjon. Da Roger var aktiv konkurransekjører brukte han Bergebyløpet som en svært viktig forberedelse og oppkjøring til Finnmarkssløpet. Vi minnes dessuten med respekt og ydmykhet hundespannet Roger vant Bergebyløpet i 2010 og siden Finnmarksløpet i 2011. Dette spannet var ganske enkelt "once in a million" som det går alt for lenge mellom på startstreker i seriøse hundeløp.
Putte er fra Vestre Jakobselv i Varanger og er av de lokale som leder Bergebyløpet. Putte var aktiv konkurransekjører fra midten av 90-tallet til litt ut på 2000-tallet med flere sterke plasseringer både i begrenset og åpen klasse. Putte er kjent som en svært kunnskapsrik hundemann, med mange ramsalte historier fra hundesporten på den tiden da menn var menn, og da menn vant de store hundeløpene.

Ingen kommentarer: