Translate

lørdag 9. januar 2016

Femundløpet 2016 PRESSEMELDING - MANGEL PÅ SNØ

Kopiert fra http://www.femundlopet.no/nyheter

nyheten er publisert den 1/8/2016

Femundløpet venter på snø

Femundløpet er i rute med tanke på å avvikle løpet, men mangler foreløpig snø. 25 av 600 kilometer av traseen har tilstrekkelig med snø.


  • Det er kun på få strekninger av traseen som det per i dag er forsvarlig å kjøre, Femunden ble islagt denne uka, men det er så lite snø i traseen at vi i samråd med sportslig utvalg mener at det ikke er forsvarlig å avvikle løpet slik status er per dags dato, uttaler løype- og beredskapsansvarlig, Jon Anders Kokkvoll.
                                  

  • Vi følger værprognosene tett. Det er meldt kaldt vær, så vi er ikke bekymra for vann, bekker og sjøer, men håper at det kommer et godt snøfall etter kuldeperioden. Vi er evige optimister, men med hensyn til alle involverte parter med alt fra kjørere, frivillige og samarbeidspartnere, blir det viktig å sette en dato for endelig avgjørelse for hvor vidt løpet kan avvikles som planlagt.

Hvis løpet ikke kan gå med start 5. februar, ser Femundløpet og sportslig utvalg på muligheten for å avvikle løpet på et senere tidspunkt.


  • Helt konkret jobber med uke 13 eller 14 som alternativ. Styret kommer til å ta en endelig avgjørelse den 28. januar, avslutter Kokkvoll.

Kontaktperson
Jon Anders Kokkvoll
Mobil: 480 11 564
Løype- og beredskapsansvarlig

Ingen kommentarer: